9 Ιουλίου 2022 Πάνδροσο - Προφήτης Ηλίας

 Το Σάββατο  9 Ιουλίου 2022 ,ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου, διοργανώνει ακόμα μια ξεχωριστή πεζοπορία από το χωριό  της Πανδρόσου   στον Προφήτη Ηλία του Καρβούνη.

       Μια  διαδρομή  12  χιλιομέτρων σε αγροτικό δρόμο .

 

       Η πεζοπορία θα είναι απογευματινή –βραδινή και αυτό είναι που την κάνει ξεχωριστή. Θα ξεκινήσουμε από τον Άγιο Νεκτάριο του Πανδρόσου κατά τις 18:30 το απόγευμα και θα ανηφορίσουμε προς τον Προφήτη Ηλία στον Καρβούνη .

Εκεί  θα κάνουμε διάλειμμα μέχρι να αρχίσει να σουρουπώνει .Θα  απολαύσουμε τη θέα από ψηλά, βλέποντας φωταγωγημένο ένα μεγάλο κομμάτι της Ανατολικής Σάμου. Όταν αρχίσει να σουρουπώνει , θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας από τον ίδιο δρόμο μέχρι το σημείο εκκίνησης  .

Βασική προϋπόθεση όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν φακό μαζί τους και, αν είναι δυνατόν, πεζοπορικά μποτάκια.

 

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι φέρουν την κυρία και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και απώλεια αντικειμένων κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας.

 

       Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλλουν το εισιτήριο, στην κάβα Φραντζέσκος στο Γεφυράκι, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 7/7/2022 .

Κόστος συμμετοχής:

 8€ για τα μέλη

10€ για τους φίλους

     Σε περίπτωση που υπάρξει επαρκής αριθμός συμμετεχόντων (15+) από Καρλόβασι, θα υπάρξει ξεχωριστό δρομολόγιο απευθείας από Καρλόβασι.

Κατά την επιβίβαση και μετακίνηση με το λεωφορείο η χρήση μάσκας σε όλη τη διαδρομή είναι υποχρεωτική.

Βαθμός Δυσκολίας : μέτρια  (3)

Ώρες πορείας : 4

Ώρα συνάντησης : 17:30 μ.μ στα ΚΤΕΛ

Πληροφορίες  στα τηλ:   6986104450 ,2273027470