Σάββατο 28 Μαΐου Καμάρα - Προφήτης Ηλίας - Πλατεία Πυθαγόρα

Το Σάββατο  28 Μαΐου 2022 ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνει μια ξεχωριστή πεζοπορία από τον οικισμό της  Καμάρας Βλαμαρής στο Προφήτη Ηλία και τέλος πλατεία Πυθαγόρα. Μια  διαδρομή  8 χιλιομέτρων σε αγροτικό δρόμο . 

 

Η διαδρομή μας θα είναι ξεχωριστή λόγω ότι θα είναι απογευματινή- βραδυνή  θα ξεκινήσουμε απο τη Καμάρα κατά της 19:00 το απογευμα και θα ανηφορισουμε προς τον Προφήτη Ηλίας στον θειό , οπου και θα κάνουμε στάση να αγναντέψουμε το ηλιοβασίλεμα. Όταν αρχίσει να σουρουπώνει  θα ξεκινήσουμε την επιστροφή μας απο τη πλευρα του  κόλπου Βαθέος και του Βαθιου που θα το δούμε φωταγωγημένο οπως θα κατεβαίνουμε. Θα βγούμε στο περιφερειακο και θα περάσουμε από τη περιοχή Μάνα όπου μέσα απο τα παραδοσιακα στενά της και τα σκαλοπάτια της θα καταλήξουμε στη πλατεία Πυθαγόρα όπου θα είναι και το τέρμα . 

 

Βασική προϋπόθεση όλοι η συμμετέχοντες να έχουν φακό μαζί τους .

  

  

Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ανεπιφύλακτα οτι φέρουν τη κυρία και αποκλειστική ευθύνη για τυχόν ατυχήματα και απώλεια αντικειμένων. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 26/5/22 για να γίνει κράτηση λεωφορείου. Για τη μεταφορά των συμμετεχόντων κόστος 2€.Κατά την επιβίβαση και μετακίνηση με το λεωφορείο η χρήση μάσκας σε όλη τη διαδρομή είναι υποχρεωτική. 

 

Μετά το πέρας της διαδρομής θα έχουμε "αποκατάσταση",όποιος επιθυμεί να μας το πει ώστε να υπολογίσουμε θέσεις. 

 

Βαθμός Δυσκολίας : εύκολη  (2) 

Ώρες πορείας : 3

Ώρα συνάντησης : 18:30 πμ στα ΚΤΕΛ 

 

Πληροφορίες στα τηλ:  2273023865,   2273025433, 6986104450